Započele prijave za Treću međunarodnu konferenciju “Obitelj i škola: ključ slobode od ovisnosti”

Započele prijave za Treću međunarodnu konferenciju “Obitelj i škola: ključ slobode od ovisnosti”

Udruga U ime obitelji organizira Treću međunarodnu konferenciju “Obitelj i škola: ključ slobode od ovisnosti” koja će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gđe Kolinde Grabar Kitarović održati u Zagrebu 20. i 21. listopada 2017. godine.

Cilj je ovogodišnje konferencije roditeljima, nastavnicima i odgojiteljima, predstavnicima udruga i zainteresiranim građanima pružiti praktične savjete za prepoznavanje, prevenciju i sprječavanje problema ovisnosti kod djece i mladih.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na poveznici:
http://konferencija.uimeobitelji.net/prijava/ Rok za prijavu je petak 13. listopada 2017.

Kao i na prethodne dvije iznimno uspješne konferencije o obitelji, i ove godine sudionike očekuju vrhunski stručnjaci i zanimljive teme.

Domaći i inozemni stručnjaci i praktičari sudionicima će kroz predavanja i radionice predstaviti konkretne mjere protiv različitih vrsta ovisnosti – o alkoholu, drogi, pornografiji, video-igrama, mobitelima, kocki itd. Sudionici će imati priliku čuti najbolje primjere prakse u školama i obiteljima, iskustva roditelja i profesora, kao i preporuke stručnjaka kako prepoznati i liječiti ovisnosti te kako ih spriječiti dok je još vrijeme.

Prijavnica za sudjelovanje na konferenciji nalazi se na poveznici:
http://konferencija.uimeobitelji.net/prijava/.

Detaljnije informacije o konferenciji i sam program bit će uskoro objavljeni na mrežnim stranicama udruge U ime obitelji.

Radujemo se Vašem dolasku!

Izvor: narod.hr